Δευτέρα, 4 Αυγούστου 2014

Summer crap...

Βασικά αυτό το καλοκαίρι το περίμενα αλλιώς!Πολύ διαφορετικό.Ήλπιζα πως τώρα που σιγά σιγά μεγαλώνω θα έχω περισσότερες ελευθερίες και θα κάνω πράγματα που ήθελα από μικρός να κάνω,και να δημιουργήσω τις δικές μου ιστορίες μέσα από τις περιπέτειες μου.
Αλλά τελικά τα πράγματα δεν ήρθαν έτσι όπως τα ήθελα.Και τώρα που το ξανά σκέφτομαι σπάνια έρχονται όπως τα θέλουμε η τα περιμένουμε.

Μέχρι στιγμής το καλοκαίρι μου δεν ήταν και τόσο καλό.Ίσως και χειρότερο από το περσινό και πραγματικά το λέω και εκπλήσσομαι το περσινό καλοκαίρι ηταν μια χαρά σε σχέση με φέτος.Φανταζόμουν ότι δεν θα υπήρξε πότε πιο άσχημο από εκείνο.Αλλά γελάστηκα από τη μοίρα.

Ήθελα να κάνω τόσα πολλά μα δεν έκανα σχεδόν τίποτα.Και ότι κατάφερα να κάνω, δεν είχα να το μοιραστώ με κάποιον.Μεγάλη κατάρα να μην έχεις ανθρώπους να μοιραστείς τις σκέψεις σου.

Αν και εντάξει δεν λέω έκανα και κάποια ωραία πράγματα και πέρασα ευχάριστες στιγμές.

Το καλοκαίρι δεν έχει τελειώσει αλλά όσοι είναι σαν και μένα θα με καταλάβουν.Για να γίνω πιο σαφής,για μένα ο Αύγουστος είναι σαν την Κυριακή του καλοκαιριού.Κυριαρχεί η γρίνια και η κατάθλιψη για το τι με περιμένει από Δευτέρα-Σεπτέμβρη...Για παράδειγμα εγώ όταν περνάει το μέσο ενός μήνα θεωρώ και ο μήνας έχει τελειώσει!Περίεργος τρόπος σκέψεις το ξέρω αλλά τι να κάνω αυτόν έχω(!)

Ενώ από την αρχή ήξερα ότι δεν θα είναι εύκολο αυτό το καλοκαίρι αλλά πραγματικά δεν το περίμενα έτσι.Τελικά ούτε διακοπές (ουσιαστικές) θα κάνω .Γιατί τι είναι μια βδομάδα διακοπές?!Άλλα θα μου πείτε πως άλλοι παρακαλάνε για μια βδομάδα και έχετε δίκιο.Είχα συνηθίσει όμως να φεύγω τον Ιούνιο και να γυρνάω το Σεπτέμβρη και τώρα μου κακοφαίνεται που θα μείνω στην άδεια Αθήνα.

Τέλος πάντων...πραγματικά εύχομαι να έχετε ένα ΤΕΛΕΙΟ καλοκαίρι και να περνάτε καλά με φίλους και οικογένειες κάνοντας πράγματα που σας γεμίζουν μόνο με χαρά!

Ααα και καλό μήνα!!1 σχόλιο:

  1. αχ δε πειραζει. ολοι το παθαινουμε αυτο. ειναι λογικο οταν περιμενεις κατι και δεν ειναι οπως το θες να νοιωθεις ετσι. δε πειραζει. συμβαινουν αυτα. υγεια να χουμε και καλακαιρια θα ερθουν πολλα!

    καλημερα! καλη εβδομαδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή