Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου 2013

Summer '13

Hey my dear blogger friends,

Πωπω ένας,σχεδόν,αιώνας έχει περάσει από την τελευταία φορά που τα είπαμε.Πως περνάει ο καιρός όμως.

Θα μπορούσα κάλλιστα να γράψω πιο νωρίς έστω κάτι λίγα αλλά δεν το έβρισκα ιδιαίτερα ενδιαφέρον.Όχι μόνο για μένα αλλά και για σας.Ίσως η επιλογή μου αν φτιάξω μπλοκ σε μια τέτοια περίοδο της ζωής μου δεν ήταν πολύ σωστή.Καλά δεν είναι και η πρώτη λάθος απόφαση αλλά τέλος πάντων.

Μα καλά από που να αρχίσω.Α!Κατ' αρχάς καλό μήνα και καλό φθινόπωρο.Να μάστε καλά,να έχω μια καλή νέα (σχολική) χρονιά και πάνω απ' όλα υγεία και ευτυχία!

Εγώ προσωπικά καλοκαίρι δεν κατάλαβα.Πότε ήρθε και πότε έφυγε ούτε που το πήρα χαμπάρι.Για να πω την αλήθεια καλοκαίρι νιώθεις όταν η βαρεμάρα έχει φτάσει στο έπακρο και εύχεσαι να αρχίσει η δουλεία ή το σχολείο.Εγώ πάλι καλά δεν έφτασα σε αυτό το σημείο.Και όποιον ακούω να λέει κάτι τέτοιο συνήθως του αρχίσω τις αμπελοφιλοσοφίες και κάτι τέτοια.Σε άλλη περίπτωση δηλαδή αν με ρωτούσε κάποιος πέρσι υπάρχει μια πιθανότητα να το έλεγα και γω.Αλλά φέτος για κανένα λόγο.Γιατί βασικά εγώ έκατσα να ξεκουραστώ πριν κανα δεκαπενθήμερο.Ο λόγος.Ποιος άλλος από τα γνωστά φροντιστήρια που πάω στοίχημα ότι όλοι αγαπάτε(!)Αφού λοιπόν τελείωσε το σχολείο και οι εξετάσεις και τα συναφή πήρα την απόφαση να στρωθώ μήπως πάρω αυτό το ρημάδι το προφισενσι και ησυχάσω.Βέβαια με ένα χρόνο που έκανα δεν μπορούσα να πάω να δώσω και φυσικά να έχω την απαίτηση από τον εαυτό μου να το περάσω.Αν και βασικά,ο κύριος σκοπός μου ήταν να μην πέσει το προφισενσι μαζί με τις εξετάσεις της πρώτης λυκείου.Γιατί φέτος παρατήρησα πως όσοι έδιναν πτυχία ξένων γλωσσών φέτος,έπεσαν μαζί με τις σχολικές εξετάσεις,με αποτέλεσμα να αφιερώνουν πιο πολύ χρόνο στις ξένες γλώσσες παρά στο σχολείο ή το αντίθετο.Και επειδή εμένα δεν ήθελα να μου συμβεί αυτό είπα να κάνω θερινά παθήματα αγγλικών.Και εκεί ξεκινάνε όλα.

Και πως να χαρείς το  καλοκαίρι σου όταν ξυπνάς στις 8 το πρωί,κάνεις δρόμο 40 λεπτών και 4 ώρες κλεισμένος σε μια αίθουσα;;;Κάποιες στιγμές καταρίομουνα τις απόφαση μου να κάνω μάθημα καλοκαιριάτικα γιατί όλοι μου ξύπναγαν στις 3 το μεσημέρι και απολάμβαναν τον ύπνο τους και πήγαιναν το πρωί για μπάνιο και για καφέδες και γύρναγαν το κέντρο της Αθήνας.Ενώ εγώ έβραζα σε μια αίθουσα.Αλλά τώρα που τελείωσα τα μαθήματα δεν μετανιώνω που τα έκανα γιατί ξέρω ότι με βοήθησαν και ότι είναι καλύτερα έτσι.Αλλά εντάξει δεν παραπονιέμαι γιατί απόγευμα στο σπίτι μου δεν έκατσα μια φορά να δω την οικογένεια μου.Αυτοί στη δουλεία,εγώ στο φροντιστήριο.Αυτοί στο σπίτι εγώ βόλτα.Βέβαια ενδιάμεσα φροντιστηρίου είχα και 2-3 ώρες διάβασμα αλλά χαλάλι.Ήταν για καλό σκοπό.Τέλος πάντων το φροντιστήριο τελείωσε μέσα Αυγούστου,άρα πότε να πάω διακοπές.Όμως το κανόνισα και ήρθα για δέκα μέρες στην εξωτική Ίο των Κυκλάδων.Ακόμα εδώ είμαι και σκοπεύω επίσης να πεταχτώ μέχρι την τροπική Νάξο και την ρομαντική Σαντορίνη.Έτσι και καναδυό μερούλες στην καθεμία.Βρε παιδί μου να αλλάξω παραστάσεις.

Δεν μπορώ να πω,μέχρι τώρα ξεκουράστηκα.Αλλά γενικότερα δεν περνάω καλά.Έρχομαι εδώ περίπου 5 χρόνια γιατί έχουμε συγγενείς.Και θα με ρωτούσε κάποιος..γιατί δεν περνάς καλά;Και ένα πιάτο φαΐ έχεις,και μια  στέγη πάνω από το κεφάλι σου και ένα κρεβάτι!Ναι και όμως εγώ δεν περνάω καλά.Στην αρχή όλα ήταν μια χαρά.Μέχρι που άρχισα όλοι στο σπίτι να τσακώνονται.Γιατί δεν είμαστε και λίγοι μέσα σε ένα σπίτι. 11 άτομα δεν είναι λίγα το μόνο σίγουρο!Και το λοιπόν άρχισαν να τσακώνονται και έπεσε και λίγο ξύλο(:Ρ:Ρ) εε και όσο να πεις αυτό σου χαλάει την διάθεση.Και γενικότερα η ατμόσφαιρα στο σπίτι ήταν κάπως.Το να υπάρχουν συγκρούσεις μέσα σε ένα σπίτι με τόσο άτομα είναι φυσιολογικό αλλά αυτό έφτασε σε άλλο επίπεδο.Δεν είναι συγκρούσεις αυτές,είναι υποβόσχουσες εχθρικές τάσεις ο ένας απένταντι στον άλλο.Έψαχνα εισιτήρια να φύγω αλλά δεν με συνέφερε και αναγκαστικά κάθομαι μέχρι να φύγω για Νάξο μεθαύριο.Τώρα σταμάτησαν οι εντάσεις αλλά δεν χρειάζεται πολύ για να ξαναρχίσουν.Ο ένας κλείνεται στο δωμάτιο του,ο άλλος έφυγε για Αθήνα,η άλλη κλειδώνεται στο γραφείο της,ο άλλος είναι όλη μέρα σε μια καφετέρια.Σε τέτοια κατάσταση.Κάποια στιγμή τσακώθηκαν και επειδή λέει κάθομαι πολλές ώρες στον υπολογιστή και κάτι τέτοιες βλακείες.Κολακεύτηκα είναι η αλήθεια αλλά δεν θέλω περαιτέρω σχόλια σε αυτό(!)Αλλά αν εξαιρέσεις αυτά, είναι όλα καλά.Πολύ βαρεμάρα,βόλτες και έτσι.Πηγαίνουμε σε κάτι μπαρ και κλαμπ εντάξει.Αλλά οι άλλοι συνεχίζουν να πηγαίνουν εγώ όχι.Γιατί ήρθε και η μάνα μου και θέλει να πηγαίνει και αυτή και πραγματικά ντρέπομαι.Να μάθει κανένας γνωστός ότι πάω σε κλαμπ  με τη μαμά μου να με κοροϊδεύει για τα επόμενα δέκα χρόνια της ζωής μου.Σε εσάς το λέω γιατί δεν με ξέρετε αν κάποιος είχε αυτή την απορία.Επίσης πήγα και σε κάτι μέρη που παρόλο που έρχομαι χρόνια εδώ δεν έχω πάει.Καλά ήταν αν και πιο πολύ ήθελα να πάω για να πω ότι πήγα.Επιπλέον,ήταν εδώ μια κοπέλα,μικρότερη από μένα,η οποία μένει στο δίπλα σπίτι και ερχόταν ξέρω γω σε μας και έπαιζε με τα παιδία γιατί βλέπεται εκτός από τους μεγάλους έχουμε και 3 διαολάκια μέσα στο σπίτι να τσιρίζουν από τις 7 το χάραμα.Τέλος πάντων την βλέπω χρόνια εδώ αλλά ποτέ δεν κάναμε παρέα ούτε μιλάγαμε.Εεε έτσι κάποια στιγμή ήρθε και μου μίλησε.Μιλήσαμε και μετά που έγινε κολλιτσίδα Δεν ξεκολλούσε από πάνω μου.Να θέλω να είμαι μόνος ή να μιλήσω στο τηλέφωνο και να έχω αυτή από πάνω μου.Εν το μεταξύ είναι τέρμα χαζή.Πετάει κάτι μπαρούφες που μπορούν να σε καραφλιάσουν. Για να φανταστείτε με ρώτησε αν η Κύπρος και η Κρήτη είναι το ίδιο πράγμα(!) Έπαθα τουλαχιστον 3 εγκεφαλικά όταν με ρώτησε.Γι'αυτό σας λέω τέρμα χαζή.Βέβαια έχει κάποιο πρόβλημα υγείας και έφτασα στο σημείο να πιστεύω πως της έχει επηρεάσει τον εγκέφαλο.Το ξέρω είναι πολύ κακό μα σας είπε τι μου είπε!Αλλά κάποια στιγμή κατάλαβα πως της αρέσω και μετά μου το επιβεβαίωσαν και οι υπόλοιποι.Αλλά πάλι καλά γύρισε Αθήνα και ηρέμησα!Όχι για να δείτε τι τραβάω!!

Δεν περίμενα έτσι το καλοκαίρι μου είναι η αλήθεια αλλά τι να κάνουμε,έτσι είναι η ζωή.Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα δικά μας.Τουλάχιστον είχα αρκετό καιρό να σκεφτώ,να συλλογιστώ και να πα΄ρω διάφορες αποφάσεις γιατί προβλέπεται μια πολύ δύσκολη χρόνια.Αλλά υπομονή.Δεν μου έχει μείνει και τίποτα άλλο να κάνω.

Ααα δεν σας είπα και το άλλο.Αρρώστησα καλοκαιριάτικα.Για άλλη μια φορά φέτος από το λαιμό μου.Δεν ξέρω,αν συνεχίσω να αρρωσταίνω έτσι από τις αμυγδαλές θα πάω αν τις βγάλω.Από τον Ιανουάριο έχω αρρωστήσει τουλάχιστον 8 φορές με το λαιμό.Δεν μπορώ άλλο.Ο οργανισμός μου εξασθενεί.Τα έχω φτύσει.Και φυσικά πήγα στο νοσοκομείο και μου έδωσαν αντιβίωση γιατί αλλιώς δεν περνάει.Αν και οι αμυγδαλές μου είναι ακόμα πρησμένες.Μα τέλος πάντων.Και η βλακεία με την υπόθεση είναι ότι εδώ και αρκετό καιρό θέλω να φάω μια βάφλα με παγωτό ,αλλά περιποιημένη βάφλα με τα όλα της,μα δεν μπορώ με τον λαιμό γιατί θα τον κάνω χειρότερα και δεν έχω καμία όρεξη για δεύτερη αντιβίωση.Αν γίνει και αυτό θα αυτοκτονήσω δεν παίζει.Και μόλις έφαγα και κάτι λουκουμάδες όνειρο.Αν και στην αρχή είχαν πολύ δυσμενές μέλλον αλλά τελικά είχαν μεγάλη επιτυχία.Να φανταστείτε σε 5 λεπτά φαγώθηκαν.Καλά είμαστε και πόσα στόματα αλλά είχαν επιτυχία.Νομίζω σας άνοιξα αρκετά την όρεξη :Ρ:Ρ

A και θέλω σχόλια για την εμφάνιση του μπλοκ μου.Έχει περάσει τόσος πολύς καιρός από την τελευταία φορά που το άλλαξα και είπα να βάλω κάτι της εποχής μιας και φθινόπωρο έρχεται ή μάλλον ήρθε κιόλας!Αυτά λοιπόν αγαπητοί φίλες και φίλοι.Καλό μας χειμώνα! :)

                                  Λοιπόν θα κλείσω με την πολυαγαπημένη μου Lana <3 <3

8 σχόλια:

 1. Μαρκούλη μου γλυκιέ, αυτό το κείμενο έβγαλε μια μοναδική αθωότητα! Τόσο ανεπιτήδευτο γράψιμο... Και βλέπω τα πας καλά, σε διαβάζουν μπόλικοι ;) Καλή συνέχει ρε μανάρι, εγώ εδώ είμαι και σε διαβάζω...

  υγ.: ούτε το δικό μου καλοκαίρι πήγε όπως θα ήθελα, αν αυτό σε παρηγορεί!
  υγ.2: η εμφάνιση του μπλογκ ειναι σεξζιιιι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Φένια μου γλυκία μου σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια αν και νομίζω ότι υπερβάλεις λιγάκι!
   Ουουουου βέβαια ο μισός πλανήτης.ΧΑΧΑΧΑ όχι εντάξει είμαι αρκετά ευχαριστημένος από τους αναγνώστες μου!
   Αγάπη μου να σε καλά και γω σου εύχομαι το ίδιο!

   υγ:Με παρηγορεί κάπως αλλά δεν μ'αρέσει αν ακούω ότι δεν περνάν οι άλλοι καλά γιατί σκέφτομαι ότι τουλάχιστον αφού δεν περνάω εγώ καλά!
   υγ2:θενκ κιου μπειμπι :*


   Διαγραφή
 2. γεια σου!!!
  καλο μηνα!
  καλο χειμωνα!
  ολα καλα να ανε γενικως!!

  φιλακιααα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Επίσης, να'μαστε καλά και υγεία πάνω απ'όλα!

   Φιλιάάάά!

   Διαγραφή
 3. Μαι χαρά καλοκαίρι είχες βρε γκρινιάρη.. Και διακοπές στην Ιο, και γκομενάκι (μπορεί ίγο χαζούλι αλλά μικρή είναι ακόμα), και εντάσεις για να μην βαριέσαι... :Ρ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ουουουουου βέβαια τι να σου πω!
   Και στην τελική δεν την ζήτησα....I like being alone(!)
   Οι εντάσεις ήταν το καλύτερο μου!

   Διαγραφή
 4. Αααα,το τσιμπήσαμε το γκομενάκι βλέπω. ;) Μην είσαι αχάριστος. Μάθε της εκεί 2-3 πράγματα στη γεωγραφία,να δεις για πότε θα κολλήσει (ακόμα περισσότερο).

  Φιλιά,Μαρκούλη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αχχ καλή μου δεν καταλαβαίνεις?!Η κοπέλα είναι για κρέμασμα!Δεν είναι μόνο η γεωγραφία είναι τα πάντα.Άσε που φοβάμαι πως και να της τα πω δεν αθ τα καταλάβει και θα πάει τζάμπα το σάλιο και η λίγη υπομονή μου!
   Και το θέμα είναι να ξεκολλήσει!

   Φιλιά Κατερινάκι!:)

   Διαγραφή